BIO HEGYI GYÓGYNÖVÉNY TEA HÖLGYEKNEK

2023.09.25

A női szervezet egészséges egyensúlyáért 

Érezze magát igazán egészséges nőnek, ennek az értékes, nagy tisztaságú gyógynövény-keverék fogyasztásának köszönhetően, amit az Alpokból hoztunk el az Ön számára. 

Az osztrák Neuner természetgyógyász család receptúrája alapján készült, nagy szaktudással összeállított, magas minőségben előállított gyógynövény-keverék, amely támogatja a női szervezet egyensúlyát, a női szervek optimális működését és jó közérzetet biztosít.

Fő alkotó eleme a zsálya, a vöröshere és kamilla, amelyeket a népi gyógyászatban fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásuk miatt alkalmazzák, pl. a légúti, bél- és emésztőrendszeri betegségek leküzdésében, és a húgyutak fertőtlenítésében.

A zsálya a pszichikai stressz, a szorongás következtében kialakuló fokozott izzadást is szabályozza, a nőknél pedig a vörösherével együtt a változókorral járó verejtékezést és a hőhullámok elkerülésében segít.

Ez az összetétel a cickafarkkal kiegészítve sokféle "női problémát" képes orvosolni. Enyhíti a klasszikus görcsöket az alsó hasban minden korosztályban, menstruáció alatt vagy előtt, valamint a menopauzán áteső nőknél.

A frissítő borsmenta és fodormenta a gyomorműködést is optimalizálja, citromfű hozzáadásával nyugodt és kellemes közérzetet biztosít.

Összetevők: zsálya*, fodormenta*, citromfű*, borsmenta*, vöröshere*, kamilla*, cickafark*

*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

1 doboz tartalma 20 filter

A NEUNER'S TEÁK, BIO termesztésű (vegyszermentes), génkezelés-mentes, folyamatos, független tesztelésnek alávetett, 100 %-ban természetes alapanyagokból előállított termékek.

Adagonként a maximális hatóanyag (optimális töltősúly filterenként, a teafajtához igazítva), hosszan tartó, a hatóanyagot védő csomagolásban jut el a fogyasztókhoz. A teák teljes csomagolása és minden eleme (a filterek is) környezetbarát, 100%-ban természetes, lebomló anyagokból készülnek.