Tradíció és tapasztalat

A természet erőivel történő gyógyítás több, mint 100 éves tapasztalata, gyakorlata, és öt generáción át átadott tudása, korunk modern technológiájával tovább fejlesztve alkotja meg Önök számára a lehető legjobb minőségű termékeit. 

A Neuner család büszke arra, hogy a világ gyógynövényekkel foglalkozó szakemberei elismerik a termékek kiválóságát és sikereik példaértékűek számukra. A minőség ellenőrzése és megőrzése állandó folyamat, amelyet a cég egyre fejlettebb eszközökkel kíván elérni és fokozni. 

Az első, legalapvetőbb szabály, amit a Neuner's szem előtt tart, hogy csak a legjobb minőségű, tiszta, vegyszermentes, bio alapanyagok biztosítják a legjobb hatást, és a tiszta, eredeti ízt. 

A Neuner's Qualitat (minőségi tanúsítványa) meghatározza a termékekkel szembeni minőségi elvárások kritériumait, amelyek mindenki számára elérhetőek, és hozzáférhetőek, a dobozok is magukon viselik.

Bio termesztésű (vegyszermentes), génkezelés-mentes, folyamatos, független tesztelésnek alávetett, 100 %-ban természetes alapanyagokból előállított termékek. Adagonként a maximális hatóanyag (optimális töltősúly filterenként, a teafajtához igazítva), hosszan tartó, a hatóanyagot védő csomagolásban jut el a fogyasztókhoz.

Szakértelem

Termelés – feldolgozás területén:

Termékeik gyógyszerkönyvi minőségűek, hatóanyagaik biztosításának egyik alapvető feltétele a gyógynövények, gyümölcsök megfelelő betakarítási idejének betartása, és a gondos feldolgozási munka.

Különösen nagy figyelmet fordítanak a gyógynövények darabolására, ezzel biztosítják az illóolaj tartalom (mint hatóanyag) megóvását, és megtartását, ami meghatározza a gyógynövények hatékonyságát és magas minőségét.

A tisztítás – fertőtlenítés során:

A hagyományos füstöléssel szemben, a növények tisztítása és fertőtlenítése olyan természetes eljárással (CO2 segítségével) történik, amely egyedülálló és környezetbarát. 

Ennek az eljárásnak az a sajátossága, hogy nem marad a növényekben tisztító- és fertőtlenítőszer sem, így biztosítja a tiszta, élvezhető, hatékony összetevőket. Ez a technológia a MABA-PEX módszer. 

A csomagolás technikájában:

A csomagolás különlegessége, hogy a külső behatolások ellen is védi a filtereket (pl. kórokozók, gombák stb.), ugyanakkor az illóolajok, hatóanyagok elpárolgását is megakadályozza. 

Ez a csomagolás garantálja, hogy 24-36 hónapon keresztül ugyanaz a minőség kerül a fogyasztókhoz. Ha a filtert csomagolva folyadék éri (pl. beletesszük egy pohár vízbe), kiemelés után, felbontva a tasak belseje száraz marad.

A teák teljes csomagolása és minden eleme (a filterek is) környezetbarát, 100%-ban természetes, lebomló anyagokból készülnek. 

+1 érv a Neuner's mellett

A termékek különböző kombinációkban, egymással harmonizálva, és egymást kiegészítve, egyidejű használattal fokozott hatékonysággal alkalmazhatók kúrák idején.

Tapasztalattal rendelkezünk tisztító- és fogyókúra, regeneráló kúra (lábadozás, betegség vagy műtét utáni megerősödéshez használható) és méregtelenítő kúra terén (ami számos kezelés elkezdésének az alapja).

Egyedülállósága abban rejlik, hogy a kúrák idején minden fázishoz adottak a Neuner's készítmények, nincs szükség más kiegészítő termékekre.