A család története – a cég tradíciója

A család híres története Alois Neunerrel (1863-1934), kezdődött 1884-ben, a tiroli Zillertalban. 

Alois itt szerzett hírnevet állatok majd később az emberek gyógyításával, amelyhez a természet erejét használta. Kezeléseinek sikere a határokon túl is eljutott, ahonnan sokan vándoroltak hozzá különböző problémákkal.


Alois lánya, Mária Binder (született Neuner, 1890-1954)

17 évig segédkezett apja mellett, és kitanulta a vizeletből való diagnosztizálás és a természetes gyógymód mesterségét. 

Tudását átadta fiának Hans Neunernek.

Hans Neuner (1917-1994), természetgyógyász, létrehozta a különböző egészségügyi problémák kezelésére alkalmas gyógynövénykeverékeket. Megalkotta a gyógyteák családi receptjeit, amelyek máig is szigorúan őrzött titok. 35 éven keresztül, több, mint 1 millió embert kezelt a világ minden tájáról, sikeresen. 

Nyilvános elismerést kapott munkájáért az Osztrák Köztársaság "Golden Medal of Honor", és a Pápai Orvosi Rend "Commendatore di gratiae" kitüntetését.

Lánya Doris Neuner, a Neuner's cég megalapítója, 1978-ban tette le a cég alapjait. Megkezdte a gyógyteák és kiegészítők gyártását édesapja Hans Neuner receptjei alapján, amely immár több mint 30 éve sikertörténet Ausztriában és a környező országokban: Olaszországban, Svájcban, Németországban, Angliában. A mai napig figyelemmel kíséri a cég futását, részt vesz a döntések meghozatalában lánya mellett, akinek 2009-ben adta át a cég irányítását.

Stephanie Neuner az 5. generáció képviselője, jelenleg a Neuner's cég igazgatója. 

Szenvedélye a holisztikus életmód, a természetes gyógymódok, és a gyógynövények. A cég filozófiája szerint él, és célja az embereknek visszaadni az egészséget. Mottója: " jobb megelőzni, mint gyógyítani".