GAL Kurkuma-komplex

GAL Kurkuma-komplex, 60 kapszula

Természetes, FenuMAT™ technológiával kezelt, kurkuminoidokat és turmeronokat is tartalmazó, vízoldékony kurkuma-kivonat, kurkuma-poliszacharidokkal dúsítva.

A FenuMAT™ technológia egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, galaktomannán-rost alapú, ún. reverzibilis hidrokolloid-rendszer, amely a liposzomális és hasonló kolloidtechnológiák új generációja. A CurQfen® egy így feldolgozott kurkuma-kivonat, amely révén a kurkuminoidok java a hatásos, szabad formájában marad a szervezetben, az eddig létező megoldásokkal ellentétben. Független vizsgálatban is messze maga mögött hagyott minden korábbi megoldást. Egyedi kérésünkre e technológia birtokosai módszerükkel a kurkuma esszenciaolajának hatóanyagait is integrálták az általunk kért módosított CurQfen®-be. Ha ez így még nem lenne elég teljes spektrumú, a kurkuma hatásos, vízoldékony rostfajtáival, turmeroszacharidokkal is kiegészítettük termékünket, a klinikailag is vizsgált Turmacin® hozzáadása által.

A kurkumin kiegészítése ígéretes eredményeket produkált az alábbi esetekben:

  • Ízületi gyulladás és a vele járó krónikus fájdalommal járó panaszok enyhítésében
  • Szorongás és depressziós tünetek csökkentésében (az idegrendszeri gyulladás mérséklése által)
  • Egyéb krónikus gyulladással összefüggésben álló betegségeknél, például emésztőrendszeri gyulladásos betegség esetén, 2-es típusú cukorbetegségnél és bizonyos daganatoknál
  • Kedvezően befolyásolta az egészség szempontjából fontos vérlipidek, májértékek és egyéb gyulladást mutató értékek szintjét, illetve javította a szív- és érrendszer működését.

Adagolás: Napi 1-3 kapszula fogyasztása javasolt, étkezés közben.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

8 190 Ft

ÖSSZETEVŐK: