GAL Laktoferrin plus

GAL Laktoferrin plus (120 g, 60 adag)

A laktoferrin az a fehérje, amelyik az előtejet (kolosztrumot) annyira értékessé teszi. A kolosztrum azonban tartalmaz sok nemkívánatos növekedési faktort (pl. IGF-1-et), tejfehérjét, tejcukrot, hormonokat is. A GAL Laktoferrin plus viszont ezektől mentes (illetve nyomokban tejfehérjét tartalmazhat). A kolosztrumban természetesen előforduló háromféle laktoferrint mind tartalmazza, de túlnyomórészt az apo-laktoferrint, amely a legértékesebb közülük. Ezt a terméket a Táplálkozás-Beállítás™ szakmai csapatával közösen fejlesztettük.

A laktoferrint számos tudományos vizsgálat találta hatékonynak vírusos, bakteriális és gombás fertőzések kezelésében, illetve a vas-ellátottság rendezésében. A GAL Laktoferrin plus termékünket a következő esetekben ajánljuk:

  • Kúraszerűen alkalmazva a fertőzések kezelésére.
  • A légúti fertőzések időszakában a megbetegedések elkerülésére.
  • A vas-ellátottság javítására.

Adagolás: A termék vízben oldhatatlan bambuszrostot is tartalmaz, így kb. fél perc kevergetés után minél hamarabb fogyassza el. Általános használat esetén napi ~2-4 g-ot (~1-2 teáskanálnyit). Kúraszerű alkalmazás esetén pedig 1-2 hétig napi 3 x 4 g-ot. 12 g feletti dózis enyhe hasmenést okozhat! Gyermekeknek testsúlyarányosan adagolandó, 60 kg-nak számolva egy felnőtt ember súlyát.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

14 990 Ft

ÖSSZETEVŐK: